Szállás árak Hotel Ködmön****

Hotel Ködmön****

Címlap » Eger » Egri szállások » Hotel Ködmön**** » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!

Egyedi ajánlatkérés

Dátum szerint legkedvezőbb
-10%
Kérje dátum szerint legkedvezőbb ajánlatunkat! 1 éjszakától - Bármely elérhető időszakra és ellátás típusra elkészítjük Önnek kedvezményes ajánlatunkat
helyszín
  • Belváros, Észak-Magyarország, Borvidéken
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Napi szobaszervíz, Kávéterasz, Konferencia terem, Mozgássérültek részére fenntartott szobák, Mosoda, Nyelvismeret, Svédasztalos reggeli, Kert, Ajándékbolt, Zárt parkoló, Borospince, Busz parkoló, Hotel-taxi, 24 órás portai szolgálat, Étterem, Drink-bár, Vegetáriánus konyha, Diétás konyha
  • Szolgáltatások a szobában
    Légkondicionálás, Fürdőszoba, TV, Telefon, Internet csatlakozás, Minibár, Hajszárító, Nemdohányzó szoba
  • Szépség szolgáltatások
    Szolárium, Szauna, Masszázs, Hidromasszázs, pezsgőfürdő
  • Sport szolgáltatások
    Meleg vizű fedett medence, Lovaglás
  • Egyéb szolgáltatások
    Egyéb szolgáltatások (Programszervezés)

Hotel Ködmön Wellness****

Eger legújabb szállodája a város egyik legismertebb idegenforgalmi központjában a Szépasszonyvölgyben épült. A méltán híres egri bor, gasztronómia és kultúra völgye egész évben vonzó helyszín az idelátogatóknak. Érezze jól magát a négycsillagos kényelemben, vegye igénybe a szolgáltatások széles körét, használja a modern technikát és élvezze a személyre szóló kiszolgálást.

Szobatípusok

Superior szoba (16 db): erkélyes, kétágyas egy fővel pótágyazható. Felszereltség: légkondicionált, minibár, széf, LCD Tv, fürdőköpeny, zuhanyzós fürdőszoba, hajszárító, ingyenes parkoló, wellness használat.

Superior Lux szoba (2 db): erkélyes, kétágyas, egy fővel pótágyazható. Felszereltség: légkondicionált, minibár, széf, LCD Tv, fürdőköpeny, jacuzzy kádas fürdőszoba, hajszárító, ingyenes parkoló, wellness használat. A szobabekészítés: egy üveg finom egri bor és csokoládé

Lakosztály (2 db): Kettő szobaegységes (nappali és háló), erkélyes, a fürdőszobában jacuzzy kád. Felszereltség: légkondicionált, minibár, széf, LCD Tv, fürdőköpeny, hajszárító, ingyenes parkoló, wellness használat. (Ez a szoba típus 3 fővel pótágyazható). A szobabekészítés: egy üveg finom egri bor és csokoládé

Konferencia, tréning

A legmodernebb technikával felszerelt rendezvénytermeink befogadóképessége 60 fő. Hangszigetelt fallal szekcionálhatók, így míg az egyik teremben üzleti megbeszélés zajlik, addig a másikban akár egy csapatépítő tréning is jól megfér egymás mellett. Összenyitva pedig konferenciák, fogadások elegáns színhelye lehet. A magas színvonalú technikai felszereltség termenként is biztosított. Kérésre partyszervíz szolgáltatást nyújtunk különleges helyszíneken is. Szállodánk speciálisan összeállított, személyre szabott - akár vidám, szórakoztató - indoor és outdoor csapatépítő programokat is kínál a csoportok részére.

Ködmön Csárda

A szállodához tartozó Ködmön Csárdában vendégeink hangulatos cigányzene mellett ízlelhetik meg a magyaros konyha remekeit és kóstolhatják meg a kiváló egri borokat. Az étterem európai Uniós védnöki táblával rendelkezik, melyet magas színvonalú gasztronómai tevékenységéért kapott. A Nemzeti Gasztronómiai Értékőrző Testület tagja. Szakács mestereink kulinális élvezeteket biztosító remekművei, a gyertyafény és a kellemes cigányzene feledhetetlenné teszik a vacsorát. Vacsora után pedig egy igazi Latin Klubban - a Cafe Habanában - egy kellemes szivar mellett néhány remek kubai koktélt is megkóstolhatnak.

Masszázsok és Wellness szolgáltatások

A Szállodában ősi rituális masszázsokkal, valamint kényeztető luxus kezelésekkel, kellemes frissítő tea-különlegességekkel tesszük emlékezetessé az itt-tartózkodást. Egerben egyedülálló színterápiás pezsgő medence, különböző élményelemekkel, aromaterápiás gőzkabin, finn szauna, álló szolárium és ingyenes wellness bemutatók várják a vendégeket.

Újdonság: Napozó teraszunkon zavartalanul élvezheti a simogató napsütést! Jéghideg frissítők, finom pezsgő néhány szem eper kíséretében… Napozó ágyaink relaxáló pihenést, míg 8 fős kerti jakuzzink felfrissülést nyújt testnek és léleknek egyaránt…

- Germaine de Capuccini masszázsok:

Kényeztető fürdő szertartások
(Istenek itala varázsfürdő, Az örök fiatalság titka fürdő, Édes álom fürdő) A szertartások illata, a gyertyafények játéka valódi kényeztetés a testnek, megbékélés a léleknek, igazi felfrissülés a szellemnek. Élvezze az aromás, kényeztető fürdő jótékony hatását, mely megnyugtatja a testet, a szellemet és a lelket.

Egzotikus masszázsok
(„Vörös arany”, Hölgyek álma-, Egzotikus fahéjas masszázs) A titokzatos Kelet fűszereinek varázsa, frissítő illata, a személyre szabott masszázsmozdulatok frissítik a testet, élénkítik a vérkeringést.

Egzotikus rituálék
(Királynők kiváltsága, Édes bűnbeesés, Az örök fiatalság titka, Varázslatos utazás tengeri kagylókkal, Titokzatos Kelet „vörös arany” rituálé) Lepje meg önmagát vagy szeretteit egy különleges rituáléval, hogy a hétköznapok rohanó világában felfrissüljön. Hagyja magát kényeztetni. A rituálék minden egyes lépése tudatosan megkomponált az első perctől az utolsóig.

Kényeztető masszázsok
(A csodák birodalma, Rituálés lávaköves masszázs)

- Gőzkabinos rituálék fekete vagy fehér szappannal

fizetési lehetőségek
kedvezmények
3 éves korig ingyenes 100%  
6-12 éves korig 50%  
Tartózkodás utáni kedvezmény    5 éjszaka után a 6. éjszakát két ágyas szobában a hölgy partner ingyen kapja.
Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Wellness, Sport, aktív pihenés, Gyermekbarát, Bortúra, Városlátogatás
  • TELEPÜLÉS
    Eger
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Hotel ****
  • CÍM
    3300 Eger, Szépasszony-völgy
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
További találatok: |
További találatok: | | | | |
További találatok: 1 | | | | |
Település ismertető
  • Eger

    Eger Heves megye székhelye, a Bükk dél-nyugati lábánál, a tengerszint felett 180 m-re fekszik, Budapesttől minteg...