Miamiba is repül már a LOT

Hírek , beszámolók, úti cél ajánlók

Miamiba is repül már a LOT

Feltöltve: 2019-06-14

Júniustól már Floridába is eljuthatunk a lengyel légitársaság járatával. Az új járat menetrendje a magyar utasok számára is kedvező.

2019. június 1-től heti négy járat közlekedik Varsó és Miami között, hétfőn, szerdán, pénteken és szombaton. Az új járat menetrendje a magyar utasok számára is kedvező, Varsóban kényelmes csatlakozási idővel lehet átszállni: A LO 29-es járata 12:05-kor indul Varsóból és 17:30-kor érkezik meg Miamiba. Miamiból a LO 30-as járata 20:05-kor indul vissza Varsóba, ahol másnap délben, 12:15-kor száll le. A Varsó és Miami közötti távolságot a LOT Dreamliner típusú repülőgépe odaóton 11 óra 25 perc, visszafelé 10 óra 10 perc alatt teszi meg.

A Boeing 787 Dreamlinerek a LOT flottájának büszkeségei, ezek a modern utasszállítók híresek a páratlanul kényelmes utasterükről és hatékony üzemanyag-felhasználásukról. A lengyel légitársaság minden hosszútávú útvonalát ezzel a géptípussal repüli. A LOT Miami járataira business, prémium turista és hagyományos turista osztályos repülőjegyeket lehet vásárolni.

A LOT lengyel légitársaságról:
A lengyel LOT légitársaság közép-nyugat Európa legnagyobb fuvarozója. Európában, a Közel-Keleten, Ázsiában és Észak-Amerikában közel 110 városba üzemeltet járatokat. Budapestről átszállás nélkül New Yorkba, Chicagóba, Varsóba, Krakkóba, Londonba, Brüsszelbe és Bukarestbe repül. Európa egyik legfiatalabb flottájával büszkélkedhet, melyben megtalálható az egyik legmodernebb utasszállító, a B787 Dreamliner is. A légitársaság központja a Varsóban található Frederic Chopin nemzetközi repülőtér. A LOT a Star Alliance légitársasági szövetség tagja.

Az LOT legfrissebb repülőjegy akciói: Peking repülőjegy 137 100Ft, Tokió repülőjegy 163 600Ft, Delhi repülőjegy 164 800Ft, Szingapúr repülőjegy 191 100Ft!