Mi történik? Ingyen repjegyeket osztogat az AirAsia

Hírek , beszámolók, úti cél ajánlók

Mi történik? Ingyen repjegyeket osztogat az AirAsia

Feltöltve: 2020-03-11

Ettől az akciótól leesik az állad!

Meghökkentő mértékű kedvezménnyel, sőt ingyen is kínál ülőhelyeket a malajziai székhelyű fapados légitársaság „Big Sale” akciója keretében.

Az AirAsia légitársaság sosem látott mennyiségben, összesen hatmillió darab extra olcsó repülőjegyet ajánl utasainak ausztráliai, thaiföldi, szingapúri és indonéziai célpontokra. De ingyenesen lehet utazni számos Kuala Lumpurból induló belföldi járaton Malajzia olyan városaiba és üdülőparadicsomaiba, mint Johor Bahru, Penang, Langkawi, Alor Setar és Kota Bharu.

Az utasoknak az adókat és illetékeket továbbra is ki kell fizetniük, ami 12 malajziai ringgit-et, azaz 2,83 dollárt jelent.

Az akció olyan rövid távú, nemzetközi célállomásokra is kínál szuperolcsó jegyeket a malajziai fővárosból, mint Szingapúr, Phnom Penh, Jakarta és Phuket mindössze 44 malajziai ringgitért (10,38 USD).

Az akció március 15-ig tart, a jegyekkel pedig 2021 júliusáig lehet elutazni.

A malajziai székhelyű fapados az akcióval azt szeretné elérni, hogy a repülőjáratok megteljenek ebben a nehéz időszakban, a koronavírus járvány tombolásának közepette is - mondta az AirAsia Indonesia vezérigazgatója, Veranita Yosephine. .
  • 

    Téma szerint

  • 
  • 
  •