Autós karácsonyi vásárt rendez Málta

Hírek , beszámolók, úti cél ajánlók

Autós karácsonyi vásárt rendez Málta

Feltöltve: 2020-12-16

Idén sem szerették volna a máltaiak kihagyni az ünnepi hangulathoz hozzátartozó, hagyományos karácsonyi vásárt, ezért úgy döntöttek, autós karácsonyi vásárt rendeznek.

Olyan magával ragadó, interaktív és biztonságos karácsonyi koncepciót valósítottak meg a szervezők a híres máltai kézműves falu területén, amely az egész család számára emlékezetes kikapcsolódást nyújt. Ez tulajdonképpen egy hangulatos utazás egy 1 km-es útvonalon, amelyet egy kijelölt úton haladva, a saját autójukban tesznek meg a vendégek.

A gyerekek legnagyobb örömére az egész család így indulhat el felfedezni a karácsony témakörére épített csillogó látványosságokat és mesebeli élményeket. Az autók fényalagutak alatt is áthajthatnak, karácsonyi falvakba térhetnek be, sőt átgurulhatnak valódi havon is.

A karácsonyi várossá alakított kézműves falu, Ta qali ad otthont a mesés vásárnak, ahol nem csak helyben készült kézműves portékákat vásárolhatnak a látogatók, de találkozhatnak a Mikulással és manócskáival, színes produkciókat, varázslatos show-kat nézhetnek meg vagy együtt énekelhetnek az előadókkal.

Az autós vásárban csak követni kell a tündéreket a kijelölt útvonalakon, és a család egy színes-illatos utazáson vehet részt karácsony országában.